Grabbatt, THE FIRST PORTABLE BATTERY FOR GOOGLE HOME MINI & AMAZON'S ECHO DOT

  WORLDWIDE DELIVERY

Maak je Google Home Mini mobiel met de Grabbatt battery. (NL)


De Grabbaat batterij is nu te bestellen op Kickstarter. Bestel hem nu voor maar € 39,- en help ons het Grabbatt project met succes te kunnen afsluiten.

Wees er wel snel bij want de € 39,- is maar beperkt beschikbaar.

De Grabbatt batterij maakt het mogelijk om je Google Home Mini mobiel te maken, zodat je haar overal mee naar toe kan nemen in je huis. Wanneer je de Google Home Mini koppelt met je hotspot van je mobiele telefoon, dan kun je haar overal op de wereld meenemen. Zo heb je altijd je geliefde assistent en muziek bij je.

Hoe werkt het? ... Makkelijk! Sluit gewoon micro USB aan en klik de slimme luidspreker in de Grabbatt, en je bent klaar om hem mee te nemen! De Google Home Mini past er precies in.

Neem je GHM mee overal in je huis en blijf luisteren naar je favoriete muziek afspeellijst of je audioboeken, en natuurlijk gebruik je assistent waar je ook bent, alles binnen het bereik van je WiFi netwerk. Neem je Google Home Mini met de Grabbatt batterij mee in de badkamer, je slaapkamer en zelf in de tuin.


Omdat je geen stopcontact meer nodig hebt, kun je eenvoudig je slimme luidspreker overal gebruiken, bijvoorbeeld een appeltaart samen met je assistent bakken. Of speel Lucky Trivia met je vrienden!

De Grabbatt kan worden opgeladen met behulp van de originele voedingskabel van je slimme luidspreker. Voor eenvoudig gebruik de Grabbatt is ook voorbereid voor een draadloos laadsysteem.

De batterijcapaciteit in gebruik is ongeveer 10 uur. En standby 48 uur. Door op de blauwe knop te klikken, geven de leds je de batterijstatus aan. Zodra de batterij bijna leeg is, geeft de Grabbatt met een subtiel geluid aan dat deze moet worden opgeladen.

De Grabbatt batterij is nu verkrijgbaar in wit en donkergrijs. In de toekomst is de Grabbatt ook in andere kleuren te verkrijgen.

De Grabbaat batterij is nu te bestellen op Kickstarter. Bestel hem nu voor maar € 39,- en help ons het Grabbatt project met succes te kunnen afsluiten.

Wees er wel snel bij want de € 39,- is maar beperkt beschikbaar.

< Back